Läser in...

Service

Service

MobilTeleAkuten är en av Sveriges äldsta och ledande partner för service och reparation av mobila enheter! MobilTeleAkuten Expert Service finns på Kungsholmen i Stockholm sedan 1998!

Vi utför kvalificerad service och reparationer av nedan produkter- från äldre till de allra nyaste och senaste produktmodeller.

Aktuella Servicetjänster & Felsökning för privatpersoner samt företag.

MobilTeleAkuten levererar kvalificerad service inom mobiltelefoni samt försäljning och övriga lösningar inom tele- och datakommunikation till såväl privata som företagskunder. Vår service grundas på hög teknisk kompetens och omfattar reparationer ända ner på komponentnivå. Vi reparerar de flesta skador på ovan mobila enheter från den första till senaste generationen och vi är specialiserade på fukt- och vätskeskador.

Sedan en tid tillbaka är vi officiellt reparationspartner åt försäkringsbolaget FOLKSAM samt LÄNSFÖRSÄKRINGAR men vi utför även reparationsservice på uppdrag av övriga försäkringsbolag.

Dator och mobiltelefon reparation

Reparation

Displaybyte, mikrofonbyte, krossad touchscreen, trasig knappsats, vätskeskador etc. Läs mer…

Upplåsning

Upplåsning

Lås upp, debranda, omprogrammera, flasha, etc. Läs mer…

Priser

Priser

Köp kontantkort och mobiltillbehör hos oss! Vi har försäljning av bl.a. batterier, skal, laddare och övriga tillbehör för din mobiltelefon. Läs mer…

Newsletter signup

Book an Engineer

Collection Day
Computer / Laptop

Brand

Operating System

First name

Last name

Email address

Contact phone number

Address

City

Special requests