Läser in...

Upplåsning

Upplåsning

Vi låser upp samtliga iPhone mobiler – MobilTeleAkuten ServiceCenter! Lås upp Din iPhone express i vår butik eller skicka in Din iPhone till oss!

Vi kan nu även erbjuda direkt upplåsning av iPhone på distans. Ni låser upp direkt hemifrån / på egen hand med våra instruktioner som vi ger per telefon efter erlagd förskottsbetalning. Ring vår direktsupport på 08 65 40 035. Se även aktuella SonyEricsson Android modeller Du kan låsa upp på distans under “Senaste nytt” . Betalsätt för distanstjänster: Förskottsbetalning med kontokort via PayPal-länken på vår hemsida. Obs! Du behöver ej ha ett PayPal konto för att genomföra betalningen.

Lås upp ALLA iPhone – alla versioner stöds!

Vi kan nu erbjuda Fullständig/Permanent upplåsning för alla iPhone modeller och ett flertal nätverk i världen inkl. AT & T, 3, Telia etc.

  • Alla versioner stöds, även den senaste iPhone versionen. Gäller även framtida versioner.

  • Denna upplåsning påverkar inte din garanti på något sätt!

  • Obs! Imei spärrade telefoner upplåser vi EJ !

Använd den här tjänsten för att fullständigt låsa upp alla iPhone mobiler som för närvarande är låsta till någon av följande operatörer enl. nedan:

TELIA SWEDEN
3 SWEDEN
AT & T
O2 UK
O2 UK
VODAFONE UK
ORANGE UK
T-MOBILE UK
TESCO UK

ORANGE FRANCE
TELECOM FRANCE
TELENOR DENMARK
3 DENMARK
TELIA SWEDEN
VIVO BRAZIL
TIM BRAZIL
MOVISTAR SPAIN
VODAFONE AUSTRALIA

OPTUS AUSTRALIA
TELSTRA AUSTRALIA
VIRGIN AUSTRALIA
3 AUSTRALIA
ORANGE POLAND
T-MOBILE NETHERLANDS
O2 IRELAND
O2 GERMANY

Följande iPhone-modeller som stöds:

Följande iPhone-versioner som stöds:

  • Denna tjänst kan låsa upp alla iPhone versioner Obs! Gäller även den senaste versionen samt framtida versioner.

  • Detta är den enda fullständiga, permanenta upplåsningen/ lösningen för Apple iPhone vars IMEI är registrerad som låst i Apple`s databas.

Viktig information om tjänsten ” iPhone permanent upplåsning” följer nedan:

Detta är inte en ”jailbreak” upplåsning eller ”okonventionellupplåsning, detta är fabriksupplåsning av din iPhone som inte påverkar din garanti på något sätt.

När du köper denna tjänst av oss kan du vara säker på att tjänsten fungerar 100 % och proceduren är följande: Vi aktiverar upplåsningen direkt via Apple´s databas med den IMEI som din telefon avger. Denna metod är inte densamma som den billiga ”jailbreak” upplåsningen. Vår metod utförs via direkt uppkoppling mot iTunes som i sin tur är direktkopplad mot Apple databas och därmed är detta en full upplåsning!

Mängdrabatter/ Info för företag:

För företag med order på min. 50 enheter erbjuder vi företagsrabatt. Vänligen ring vårt servicecenter på telefon 08 65 40 035 för pris.

Newsletter signup

Book an Engineer

Collection Day
Computer / Laptop

Brand

Operating System

First name

Last name

Email address

Contact phone number

Address

City

Special requests