Läser in...

Om oss

Företaget

MobilTeleAkuten är ett etablerat företag med butik och servicecenter på Fridhemsplan i centrala Stockholm. Företaget grundades av två före detta Ericsson-tekniker som båda jobbat med telecom-service sedan 80-talet och varit med om de olika teknikskiftena från NMT till GSM och vidare till 3G-tekniken.
Sedan starten 1999 har vi på MobilTeleAkuten levererat kvalificerad service inom mobiltelefoni samt försäljning och övriga lösningar inom tele- och datakommunikation till såväl privata som företagskunder. Servicen på de produkter vi arbetar med ska vara kostnadseffektiv och utförd på kvalitativ nivå till kortast möjliga servicetid. Detta uppnås genom effektiva arbetsmetoder samt en bra instrumentpark som vi ständigt utvecklar och på så sätt stärker företagets konkurrenskraft. Vi strävar ständigt mot ökad produktivitet och ökad kvalitet vilka är de viktigaste framgångsfaktorerna i vår verksamhet. Vi genomgår kontinuerliga utbildningar för att kunna möta behovet av hög teknisk kompetens och flexibilitet som våra kunder efterfrågar. Vår Kvalitetspolicy innebär att alla serviceuppdrag utförda av oss skall hålla en hög kvalitetsstandard och tillgodose varje kunds förväntan så att detta resulterar i att varje vår leverans blir en ny god rekommendation för kommande serviceuppdrag.
Sedan en tid tillbaka är vi officiellt reparationspartner åt försäkringsbolaget FOLKSAM samt LÄNSFÖRSÄKRINGAR. Vi utför naturligtvis även reparationsservice på uppdrag av övriga försäkringsbolag. Samtliga försäkringsbolag är därmed välkomna att kontakta oss vid behov av kvalificerad reparationsservice.

Newsletter signup

Book an Engineer

Collection Day
Computer / Laptop

Brand

Operating System

First name

Last name

Email address

Contact phone number

Address

City

Special requests