Sveriges äldsta partner för reparationer och service av mobiltelefoner, surfplattor och datorer!

MobilTeleAkuten Kvalificerad service med 25 års erfarenhet.

Vi utför kvalitativa och snabba reparationer av mobila enheter/ Smartphones, Tablets, Laptop/ Datorer/ MAC. Vi arbetar med de flesta märken.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi reparerar alla dina enheter inklusive dina Apple-produkter, smartphones, surfplattor, PC, etc. Våra kunder får snabb reparationsservice, expertstöd och bra priser.

Apple-produkter

Vi kan fixa din iPhone, iPad eller iMac. Vilken modell som helst, vilket produktionsår som helst. MTA är specialiserat på Apple-produkter och vi använder endast originaldelar.

Smartphones reparation

Din smartphone kan vara Huawei, LG, Nokia, Motorola, One +, Sony eller någon annan modell. Vi tillhandahåller reparationstjänster för alla enheter och alla problem du kan ha med dem.

Tablet reparation

Om du är en person som gillar att använda surfplattor - inga problem. Våra experter kan underhålla din surfplatta med stor omsorg och kompetens.

Datorreparation

Att arbeta och den lättsamma datorn är ett måste i dessa dagar när många av oss arbetar hemifrån. Om du vill fixa din dator, optimera och göra den snabbare är vi rätt plats för dig.

Stöd för dina enheter

Vi hjälper dig att övervinna vardagliga problem med dina enheter. Behöver du råd? Kontakta MobilTeleAkuten så kan våra experter hjälpa dig omedelbart.

Samsung-experter

Gillar du Android? Tänk på Samsung-enheter som den bästa produkten på marknaden? Då har vi en tjänst som är just för dig.

Alla Dator- och Surfplattjänster

Vi kan lösa dina hårdvaru- och programvaruproblem

Vi arbetar med dessa enheter och många andra märken

Om din enhet inte finns på listan, vänligen kontakta oss för mer information. Vi kan nog hjälpa dig i alla fall.

Samsung icon
Huawei icon
LG icon
Nokia icon

"MTA gjorde det stora arbetet med att fixa min bärbara dator..."

Problem som jag hade med min bärbara dator sorterades på mycket kort tid, rimligt pris. Ingenjör ger god service. Rekommenderad.
Johan Strömberg